Traktor Nord söker RESERVDELSSÄLJARE till vår anläggning i Falun

Traktor Nord AB
Är en trygg arbetsgivare, det avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss är det högt i tak och prestigelöst. Traktor Nord AB erbjuder dig en utvecklande och intressant tjänst med stort eget ansvar, du jobbar i ett framtidsfokuserat gäng där du bidrar till verksamhetens utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden består av försäljning av reservdelar och tillbehör.
Våra kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har ett nära samarbete med våra egna verkstäder med reservdelshantering samt med våra maskinsäljare. Jourtjänstgöring kan förekomma.

För att lyckas och trivas behöver du:

  • Erfarenhet eller intresse av maskiner / lantbruk / entreprenad.
  • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Ett stort driv och resultatfokus.
  • Vara en serviceinriktad lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • En duktig relationsbyggare.
  • God datorvana.

Du skall gilla högt tempo och det ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration, är det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill att du är trygg i försäljningssituationen och drivs av stor kundnöjdhet.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten via email, gärna så snart som möjligt men senast den 2021-06-20. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Maria Nejdbring 018-489 40 39, Gustav Östling 018- 18 30 87 eller via epost: Jobb@traktornord.se

Vi ser fram emot din ansökan!