Traktor Nord AB (etabl.1983) Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för skog, lantbruk, entreprenad. Vi jobbar med branschledande tillverkare bl.a. Rottne & Vimek skogsmaskiner, New Holland, Pöttinger & Case IH inom lantbruk samt JCB. Komatsu & Atlas inom entreprenad. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde och är verksamma på orterna Nykvarn, Uppsala, Västerås, Falun, Storvik och Vingåker och är i dag ca 100 anställda.

Traktor Nord söker en Verkmästare till vår anläggning i Falun (Roxnäsvägen 10)

Traktor Nord AB erbjuder: Ett arbete hos en ekonomisk stark och trygg arbetsgivare som satsar på motiverad och kunnig personal. Vi har god gemenskap och laganda. Hos oss är du en viktig lagspelare, vi värderar högt i tak, flexibilitet och prestigelöshet. Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete med stort eget ansvar, bra villkor och möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling.

Vi söker: Dig som drivs av kundnöjdhet och är lösnings och teknikorienterad. Du har kunskap om maskiner och service. Du är social och trygg som person. Du gillar ordning, är duktig på administration. Du klarar många bollar i luften och vet hur viktigt ett bra bemötande och lösningsfokus är för våra kunder. Som driven problemlösare är du beslutsmässig och gillar ordning och reda. Vi erbjuder spänning, omväxling och ett utvecklade arbete i ett växande företag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och planera arbetet på verkstad och fält
  • Ge support till kunder och mekaniker
  • Lön och arbetsorder hantering
  • Fakturering och kalkylering

Du har brinnande intresse för teknik och förmåga att engagera kollegor och är målmedveten och serviceinriktad. Du har förmåga/vanan att leda en grupp och är ordningsam och positiv. Du har kunskap i engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Tjänsten ska tillsättas snarast så intervjuer kommer att ske löpande.

Information om anställningen ges av vår servicechef: Roger Ekman 018-489 40 06 roger.ekman@traktornord.se

Sänd din ansökan/CV till e-post jobb@traktornord.se


Vi ser fram emot din ansökan!