Skip to main content

Traktor Nord söker RESERVDELSSÄLJARE
till vår moderna anläggning i Nykvarn

Traktor Nord AB:
Är en trygg arbetsgivare, det avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss är det högt i tak och prestigelöst. Traktor Nord AB erbjuder dig en utvecklande och intressant tjänst med stort eget ansvar, du jobbar i ett framtidsfokuserat gäng där du bidrar till verksamhetens utveckling.

Dina arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga ansvarsområden består av försäljning av reservdelar och tillbehör.

Våra kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har ett nära samarbete med våra egna verkstäder med reservdelshantering samt med våra maskinsäljare. Jourtjänstgöring kan förekomma mot ersättning.

För att lyckas och trivas behöver du:
– Erfarenhet eller intresse av maskiner / lantbruk / entreprenad.

– Erfarenhet av försäljning mot slutkund eller kundhantering.

– Vara en serviceinriktad lagspelare samtidigt som du är självgående.

– Vara en relationsbyggare som sätter kunden i fokus.

– God datorvana.

Ett stort plus är om du har godteknisk kunskap om de maskiner och redskap som används inom lantbruk och entreprenad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration, är det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill att du är trygg i kundmötet och drivs av stor kundnöjdhet.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten via email. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Maria Nejdbring 018-489 40 39, Gustav Östling 018- 18 30 87 eller via epost: Jobb@traktornord.se