De helt nya Sportsman 2-up 570-modellerna 2025 har ny design, förbättrad säteskomfort och ergonomi, samt uppgraderingar för ökad hållbarhet. Speciellt testade för att klara de tuffa nordiska och mer otillgängliga terrängerna.Polaris Off Road avslöjade idag sin efterlängtade 2-up ATV 570-serie som ansluter sig till deras bästsäljande Sportsman-serie. Den helt nya 2025 Sportsman 570-portföljen inkluderar nu tre nya modeller; Sportsman Touring, X2 och 6x6. Oavsett om användarna tar sig an tuffa jobb, ger sig ut på jaktexpeditioner eller utforskar nya stigar, låter det nya Sportsman 570 2-up sortimentet dem uppleva det tillsammans, med oslagbar komfort, styrka och mångsidighet.

“Vi är fast beslutna att uppfylla de verkliga behoven hos både våra bruks- och fritidskunder, så vi har tagit vår bästsäljande ATV-serie och adderat den ytterligare med den nya 2-up Sportsman 570-serien", säger Rodrigo Lourenco, Vice President, International Sales, Polaris Off Road Vehicles. "X2-modellen ger en mångsidighet för våra kunder som arbetar hårt, löser sina projekt och utforskar/upplever naturen, medan touringvarianten ger svårslagen åkkomfort och utrymme för två att uppleva naturen i terrängen tillsammans. Vår nya 6x6-modell är den perfekta maskinen för brukskunder som vill uppnå ännu mer från soluppgång till solnedgång; gjord för att ta sig an de stora jobben med lätthet.”

Förbättringarna i 2025 Sportsman 570 2-up-modellerna innefattar:

SPORTSMAN 570 X2
Sportsman X2 570 EPS i Sage Green (Traktor T3b / Traktor T3a, Terräng EU)
*Sportsman X2 570 Nordic Pro i färgen White Lightning (Traktor T3b / Traktor T3a)
*Sportsman X2 570 LE Black Edition i Onyx Black (Traktor T3b / Traktor T3a)


Den extremt mångsidiga Sportsman X2 570 är utrustad med funktioner som gör den redo för arbete och ger komfort hela dagen, och är gjord för vad dagen än kan föra med sig, oavsett om du kör själv under ditt uppdrag eller med en passagerare som utforskar stigarna tillsammans med dig.

Sportsman X2 570 är byggd för arbete, utrustad med lastflak 181 kg i lastkapacitet med enkla snabblåsningfunktoner för att enkelt lasta, lossa och tippa lasten. Tillsammans med den imponerande dragkapaciteten på 290 kg (obromsad mot 830 kg bromsad släpkapacitet) och hastighetsbegränsande funktion för precisionsdrivna uppgifter som bevattning finns det inte mycket som Sportsman inte kan uppnå under en dag av hårt arbete. *utvalda modeller levereras som standard med motorvärmare, hand -och tumvärme, aluminiumfälgar, Polaris-engineered HD-vinsch så att inget ska stå i din väg.

Sportsman X2 570 är först i branschen med ett exklusivt uppfällbart baksäte, som snabbt kan konverteras från 1-up till en bekväm 2-up med rejäla handtag för passageraren att hålla sig i. Det finns gott om utrymme för förvaring av verktyg och utrustning, inklusive ett nytt förvaringsfack under frontracket, samt de nya, kraftfulla LED-podd- och strålkastarna för att förlänga arbetsdagen. Sportsman X2 570 är också utrustad med Turf-läget, som låser upp den bakre differentialen för mjukare, snävare svängar utan att riva upp marken under sig.

SPORTSMAN TOURING 570 
Sportsman Touring 570 EPS i White Lightning (Traktor T3b / Traktor T3a)
*Sportsman Touring 570 EPS SP i Springfield Blue (Traktor T3b / Traktor T3a)


Uppgraderad med en ny design, ännu bättre komfort och fler funktioner som gör det lätt att utforska ny terräng. Här är nästa generations Sportsman Touring 570 med Sportsmans legendariska köregenskaper och lägger till förarinspirerade funktioner för att stärka komforten för heldagsturer tillsammans. 

Sportsman Touring 570 erbjuder mångsidigheten att köra på egen hand eller med en passagerare, med ett helt nytt *avtagbart passagerarsäte som med ett enkelt handgrepp kan tas bort och sättas dit, snabbt och lätt utan verktyg. För ökad komfort har serien mjukare sittdynor i ett nytt material med mer stoppning så att passagerarna kan känna sig trygga och sitta riktigt bekvämt. SP modellen har dessutom utrustats med det oslagbara Turfläget för snävare svängradie samt skonsammarekörning på känsligare underlag. Touring 570 erbjuder också förbättrade förvaringsalternativ med en branschledande kombinerad volym på 41,6 liter, tack vare den helt nya 23-liters bakre förvaringen som är sömlöst integrerad under pakethållaren, så att förarna kan förvara allt de behöver för en dag på stigarna. Maskinen är gjord för att utforska och levereras med en främre pakethållarförlängare för ännu mer lastkapacitet.

*På SP-modellen.

SPORTSMAN 6x6 570 
Sportsman 6x6 570 i Sage Green (Traktor T2b / Traktor T2a)
*Sportsman 6x6 570 SP Nordic Pro Edition i Black Pearl (Traktor T2b / Traktor T2a)

Fler och fler förare som står inför tuffa arbetsuppgifter och är i behov av ännu mer effektivitet, styrka och hållbarhet för att få jobbet gjort. Nu erbjuder Polaris den nya specialbyggda Sportsman 6x6 570. Grundligt testad precis som de andra modellerna i releasen för att klara de nordiskt tuffa terrängerna och förhållandena. Sportsman 6x6 570 är byggd för att göra mer och vara maskinen som aldrig ger upp.
Med mångsidigheten hos det stationära passagerarsätet för bekväm körning med en passagerare. 6x6 570 har dessutom ett väl tilltaget lastflak för att flytta större laster (362 kg) mer effektivt. Med hjälp av flera fabriksmonterade D-ringar och fästpunkter säkras lasten, och en 124,2 cm bred spårvidd för möjligheten att passa på smalare leder. Det nya 19-liters förseglade och torra förvaringsutrymmet fram ger mer plats för verktyg och utrustning, skyddade från väder och vind.

6x6 570 är ATV:ernas arbetshäst med avancerad kapacitet, inklusive ett främre lasträcke som ger fler och säkrare lastmöjligheter. Detta tillsammans med Polaris äkta fyrhjulsdrift som omedelbart och automatiskt känner av slirande däck i våta eller lösa förhållanden och fördelar kraften till alla sex hjulen för optimal dragkraft och kontroll vilket ger föraren en lugn och trygg körning även under de tuffaste förhållandena.

*6x6 570 SP-utförandet i Nordic Pro Edition inkluderar ett nytt främre slyskydd som ger bättre fordonsskydd och en ny HD-vinsch med 1588 kg dragkapacitet, ett starkt, syntetiskt rep, så att förarna tar sig fram obehindrat. För komfort och skydd är hand- och tumvärme monterade som standard, tillsammans med handskydd och de nya valbara körlägena: arbete-, standard- och prestandaläge.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram