Testad till ytterligheter.

Ingen sten har lämnats ovänd i utvecklingen av JCB 370X – det är en maskin som har testats till det yttersta. Varje del av den här klassledande grävmaskinen på 35–40 ton är konstruerad för att ge bättre prestanda och tillförlitlighet, så att du kan vara säker på att den klarar utmaningen i de största och tuffaste projekten.

370X Kroatien Shoot

STÖRRE OCH BÄTTRE

Om du letar efter en 35–40 tons JCB-bandgrävare eller en 360-gradersgrävmaskin är 370X det tuffaste, starkaste och mest kraftfulla alternativet – vilket ger extra produktivitet och effektivitet till din arbetsplats. 370X är utformad för att fungera i de tuffaste miljöerna och har genomgått rigorösa tester för att prestera på bästa sätt oavsett klimat.

EXCEPTIONELL PRESTANDA OCH EFFEKTIVITET

Med en kraftfull och effektiv Cummins-motor, förfinad hydraulik och en mängd avancerade funktioner för att maximera produktiviteten kan du lita på att den här JCB-grävmaskinen får jobbet gjort snabbt.

EXTREM STYRKA

Om du behöver den största grävmaskinen i JCB X-serien måste den vara tillräckligt stark för att uppfylla kraven på din arbetsplats. Det är därför 370X har genomgått omfattande tester för ultimat robusthet.

FÖREDÖMLIG SÄKERHET

Säkerhetsstandarder är ännu viktigare när du har att göra med den största grävmaskinen i den nordamerikanska JCB-flottan – vi har lagt till en mängd funktioner som är utformade för att skydda föraren och alla på arbetsplatsen.

MYCKET BEKVÄMT OCH ENKELT

370X är inte bara konstruerad med prestanda i åtanke – vi har satt föraren först för att göra den ännu bekvämare och enklare att arbeta med. Den förstklassiga kupén har en mängd nya funktioner.

UTMÄRKT AVKASTNING PÅ INVESTERINGEN

En investering i den här bandgrävaren från JCB leder till minskade ägandekostnader. Bränslebesparande funktioner och förlängda serviceintervall innebär att du betalar mindre för att hålla din maskin igång i många år framöver.

UPPTÄCK JCB UX PÅ 370X

Vi är glada över att kunna meddela att den första maskinen med JCB UX-programvara för grävmaskiner är JCBs helt nya JCB 370X.

JCB UX kombinerar innovation och enkelhet för att skapa en sömlös operatörsupplevelse i hela maskinparken med JCB-maskiner. Med anpassningsbara, användarvänliga funktioner och integrerad support fungerar denna maskinprogramvara sömlöst med din maskin för att optimera prestanda med minimal ansträngning.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram