Kategori:
Av: Traktornord
Datum: 2021-11-02

Komatsu och Bomag hos Traktor Nord!

Komatsu och Bomag hos Traktor Nord!

Vi har nu det stora nöjet att presentera nyheten om att Traktor Nord startar upp försäljningen och service av Komatsu & Bomag entreprenad och anläggningsmaskiner från våra fullserviceanläggningar i Uppsala, Nykvarn och Västerås. Traktor Nord är stolta att from 2021-10-01 överta ansvaret för dessa produkter i Uppland, Södermanland och Västmanland. Vi är redan i fullgång på våra anläggningar med både försäljning och service, vi är säkra på att detta kommer att bli en möjlighet för oss tillsammans med vår svenska importör Söderberg & Haak Maskin att ge dig som kund många starka fördelar och ägandeglädje.

Traktor Nord har en väletablerad serviceorganisation lokalt i området med goda resurser för service och Söderberg & Haak Maskin har ett rejält Sverige lager för övernatten leveranser av reservdelar samt god erfarenhet av varumärkena i drygt 5 år som borgar för god teknisk backup. I samband med denna förändring avvecklas anläggningen som funnits 3år i Rosersberg. Vi ber dig som Komatsu och Bomag intresserad att ”save the date” den 19/11 och 24/11 då vi kommer att ha visning och representanter från våra leverantörer på plats för att visa vårt fina tillskott i maskinprogrammet!

Välkomna till oss!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram