Av: Traktornord
Datum: 2022-08-24

Ledig tjänst | Mekaniker Stockholm

Traktor Nord AB (etabl.1983) Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel. Vi jobbar med branschledande agenturer som bl.a. JCB, Komatsu, Atlas & Avant inom entreprenad, Case IH & New Holland inom lantbruk samt Rottne & VIMEK skogsmaskiner. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde och är verksamma på orterna Uppsala, Nykvarn, Västerås, Falun, Storvik och Vingåker och är i dag ca 100 anställda 

Traktor Nord söker MEKANIKER till vår anläggning i Nykvarn

Traktor Nord AB erbjuder dig
En ekonomisk stark och trygg arbetsgivare som avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss är allas åsikt värdefull och vi värderar högt i tak, flexibilitet och prestigelöshet. Traktor Nord AB kan erbjuda dig ett utvecklande och intressant arbete med stort eget ansvar där du kommer att bli erbjuden bra förmåner och möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling. Varmt välkommen!

Brinner du för Entreprenad eller Lantbruksmaskiner? Är du en driven problemlösare och skicklig mekaniker? Gillar du utmaningar och leverera hög service? Då söker vi dig!
Som tekniker hos oss väntar en aktiv och spännande vardag. Du kommer att jobba med kunniga kollegor och ha stort personligt ansvar! För våra kunder är snabb och proffsig service av största vikt. Vi erbjuder både intern och extern utbildning på våra produkter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Bemöta kunder och kollegor professionellt, serviceorienterat och respektfullt.
• Felsökning inom el, hydraulik samt mekanik
• Utföra reparationer och service av maskiner

Vem är du?
Du bör ha fordonsteknisk utbildning som grund, erfarenhet/intresse av fordonsel och hydraulik. Datavana är meriterande. Mycket av arbetet sker med resa i servicebuss, B-körkort är ett krav. Du skall behärska svenska språket flytande. Du läser och förstår engelska. Du är en lagspelare som trivs med att ta ansvar. Du är noggrann, flexibel och gillar att hålla en hög servicenivå.

Tjänsten ska tillsättas snarast så intervjuer kommer att ske löpande.

Information om anställningen ges av vår Servicechef:
Roger Ekman per tel. 018-489 40 06 / roger.ekman@traktornord.se
Sänd din ansökan / CV till: jobb@traktornord.se


Vi ser fram emot din ansökan!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram