403E
Operating weight 2,729kg 
Gross capacity20kW 
Shovel capacity 0.5m3 
 Full turn tipping load1,237kg 
 Payload618kg 

JCB-hjullastarna är stabila och har suverän räckvidd, med vilka egenskaper du gynnas i lantbrukets alla lastnings, lyft- och flyttarbeten. Till förflyttning av strö, foder och gödsel under utfodringssäsongen behövs en maskin som är passlig till både rum och laststorlek. Med JCB 403E Zero Emission sköter du din sysslor utan koldioxidutsläpp. Detta är ett nytt tillskott i JCBs helt elektirska maskinlinje. Kontakta din lokala Traktor Nord säljare för mer information!


MINDRE BULLER

Eftersom JCBs nya kompakta hjullastare är elektrisk kommer du att märka mycket mindre buller när du arbetar. Du kommer att kunna höra dig själv tänka och till och med prata med dina kollegor utan att behöva skrika. Så luta dig tillbaka och njut av en lugn dag på kontoret.

MINDRE UNDERHÅLL

Utan motor har nya 403E mycket lite underhåll. Faktum är att de elektriska komponenterna, batterierna och motorerna är underhållsfria. Det är mycket mindre kostnad för dig.

MINDRE VIBRATIONER

En annan fördel med elektriska maskiner är att de har minimala vibrationer.

MINDRE KRÅNGEL

Den nya helelektriska hjullastaren 403E levereras med en inbyggd laddare och tillhörande kontakter. Dessa gör att du enkelt kan ansluta din maskin till det vanliga hushållsnätet eller CEE-uttaget när du behöver ladda batteriet (laddningskablar ingår som standard). När du använder snabbladdaren (tillval) ska du bara använda en 3-fasförsörjning.

MINDRE FÖRORENINGAR

Liksom alla JCBs elektriska maskiner har 403E nollutsläpp. Det betyder att du kan arbeta var som helst, inklusive inomhus, utan skadliga ångor. Det är bra för dig, bra för dina medarbetare och bra för planeten.

traktornord nykvarn

Lantbrukssäljare Södermanland & Stockholm södra

Om företaget

Traktor Nord AB är ett familjeägt, expansivt, bolag som startade i Uppsala 1983. Verksamheten täcker idag Stockholm, Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland. Huvudkontoret ligger 10km norr om Uppsala och fullserviceanläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun.

Inom Traktor Nord AB arbetar vi med några av branschens ledande och största varumärken och har i dag inom försäljningsavdelningen tre olika affärsområden; Lantbruk, Entreprenad och Skog. Vi söker nu en områdesansvarig säljare för Case IH, JCB, Pöttinger, Amazone, Avant och övriga lantbruksprodukter med placering i Nykvarn.

Dina arbetsuppgifter

Som områdesansvarig säljare på Traktor Nord ansvarar du för att självständigt och strukturerat arbeta och bearbeta kunder i alla storlekar och driva försäljningen både mot befintliga och nya kunder.
Arbetet innebär ett helhetsansvar för försäljningen på ditt område och innefattar arbete från prospektering och ett första kundbesök till fördjupade kundrelationer och avtalsskrivning. Du kommer att ingå i en grupp om ca. 10 säljare och rapportera direkt till försäljningsschef – Lantbruk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Säljområdet är Södermanland och delar av Södra Stockholm.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du i grunden är en positiv och energifylld person som ser dig själv i ett expansivt bolag. Du brinner för försäljning och trivs med att arbeta i rollen som säljare med både långa och korta säljprocesser. Du besitter förmågan att arbeta självständigt och i grupp och är både strukturerad, noggrann och målfokuserad. Vidare vill du utveckla och arbeta för distriktets fortsatta tillväxt med stort fokus på nykundsbearbetning. Du har en grundläggande förståelse för maskiner i detta segment, är driven och teknikintresserad. Erfarenhet från likande arbete eller lantbrukarbakgrund är meriterande.

Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef för Lantbruk: Jesper Walfridsson 076-525 70 75.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till:

TraktorNord Logo Neg
Org: 556782-9345
Fakturaadress:
Lövstalöt, 755 93 Uppsala
Uppsala -
018-18 30 80
Västerås -
021-15 16 00
Nykvarn -
08-50 66 57 00
Falun -
023-331 90
Vingåker -
0151-75 07 00
Storvik -
026-420 17 17
Forsbyboda -
0581-703 10
Vingåker -
0151-137 37
Storvik -
0290-317 18
Copyright © 2023 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram